I förra veckan var det dags för årets största och mest uppskattade kundevent – Animero Golfen. För tredje året i rad samlade vi kunder, leverantörer och samarbetspartners för en prestigefull golftävling. I torsdags samlades vi på Rya GK 07.30 för frukost och genomgång innan det var dags för kanonstart 09.00.

IMG_2086

Även i år konstaterade vi som arrangörer att det för egen del är helt idiotiskt att lägga ett kundevent på morgonen. Om allt ska vara riggat och klart till folk kommer 07.30 kan ni själva räkna ut när arrangörerna är tvungna att börja dagen. Vi väckte tuppen på vår väg ut till Rya efter att vi packat bilarna på kontoret i arla morgonstund om man säger så.

Väl på plats vaknade man i alla fall kvickt till liv i den till en början isande vårmorgonen. Men i takt med att bollarna gick ut förgyllde även solen vår dag med sin närvaro och det blev till slut en härlig golfdag.

IMG_2094IMG_2144

Koncentrerat golfspel varvades med många skratt och uppskattade stopp på de stationer där våra sponsorer bjöd på något att äta och dricka och lite välförtjänt paus.

IMG_2257

Dagen avslutades med gemensam lunch innan det var dags för prisutdelning. Efter en mycket tajt toppstrid var det i alla fall ett lag som stack ut ur mängden och till  slut vann ganska komfortabelt. Vi gratulerar det vinnande laget med Pierre Bellin (Manpower), Stefan Håkansson (Olympia Bowling), Robert Börjesson (Beach Club Gröningen) och Pier Zigante (Kanal 5) och och ser redan fram emot nästa års Animero Golf.

DPP_0075

ort fil

Som alltid är ett arrangemang som detta helt omöjligt att ro iland utan sponsorer varför vi vill rikta ett stort tack till; Paulssons Bil, Beach Club Gröningen, TV4, Kanal 5, Bonasera Bonasera, Haribo, Kronägg, Cloud Strategic Marketing, Teddykompaniet i Båstad, Studio Aktiverum, Helsingborgs IF, Firefly, Scandchoco, Wine Partner, Resepunkten, Zgander, Per i Viken Chark och inte minst Rya GK och Rya Golfkrog för all hjälp.

Film och fler bilder från dagen hittar du här!

Be Sociable, Share!