Vår nya webbspelare som vi tagit fram under året har fått mycket lovord. Intresset har varit stort både hos kunder som har spelare idag men där dessa inte känns moderna, men även hos kunder som först nu insett att just dom har behov av en webbspelare för att visa film på något sätt på webben.

Den första sidan där vår webbspelare användes var Reklamkraft, ett samprojekt mellan alla de stora tv-husen (TV4, Kanal 5 och TV3) där vi i samband med att vi byggde om hela sidan även uppdaterade den med vår nya webbspelare. 

TV4-Gruppen valde sedan att använda spelaren även på TV4 Case, en sida vi även producerade i sin helhet och där TV4 lyfter fram olika ”success stories”. När Helsingborgs IF under våren skulle uppgradera HIF Play till dagens teknik föll valet även där på just vår spelare.

Detta är bara några exempel där vår spelare använts. Hög kvalitet i en rimlig prisbild och garanterad leverans i utlovad tid har varit ledorden som fallit dessa kunder i smaken. Hör av dig om även du tilltalas av just detta och är nyfiken på vår nya webbspelare.

Be Sociable, Share!