Torsdagens arrangemang – Partnerdagen – som vi arrangerade tillsammans med ett antal andra företag på Olympia visade sig bli precis så lyckat som vi hade hoppats. Detta även om det som vanligt finns företagare som anser sin egen tid såpass mycket mer värd än alla andras att dom inte ens bemödar sig att avanmäla sig när dom får förhinder, utan helt enkelt bara skiter i att dyka upp. Ett svårbegripligt fenomen, man kan ju undra om dom gör likadant om dom blir bortbjudna på middag en fredag kväll?

Hursomhelst, de som var på plats (närmare 100 personer) fick sig en något annorlunda dag till livs. Efter en inledande lunch hälsade dagens moderator Jörgen Sylvander välkommen och introducerade dagen med lite grann om framgång genom partnerskap, både inom affärsvärlden och andra tillfällen genom åren. Lite tankar kring personer som är levande varumärken inledde sedan det vi kallade för ”Helsingborgs Skavlan-show” som handlade om just detta. En efter en avverkades cheferna för de arrangerande företagen där vi fick veta mer om personerna bakom resp företag i kombination med hur de såg på ledarskap och partnerskap. En mycket intressant vinkel som kändes betydligt mer givande än om dom hade kort en 10-minuters PowerPoint var.

Under kaffet fick sen alla gäster möjlighet att besöka vår och alla andra företags ”mini-monter” för att få veta mer. Sen var det dags för Lou Rossling att berätta hur vi kan förädla vårt ledarskap och partnerskap på temat ”Tilsammans kan vi”. Vi kan väl lugnt säga att Lou under sin timme berörde och väckte en hel del tankar hos oss alla. En fantastisk talare som vi varmt kan rekommendera!

Dagen avslutas sedan med en After Work på Beach Club i den sköna sommarkvällen. Medan vi fick oss lite att äta och dricka minglades det under väldigt avslappnade former och med tanke på att folk stannade i flera timmar får vi ta det som ett gott betyg och en bra avslutning på dagen.

Som om det inte var nog med detta var det på fredag morgon dags för Carl att bege sig till höstens första Frukostklubb med Marknadsföreningen medan Margareta tog Mickes plats på morgonens BNI-möte. Micke i sin tur hade ånyo begivit sig till S:t Arild GK för en företagsgolf med Paulssons Bil. Efter vårens succéartade reklamfilmer till just Paulssons Bil var det givetvis med stor nyfikenhet han var på plats för att se ”hur snacket” gick bland kunderna. Och han blev inte besviken, folk tycker att dom är lika bra som vi tycker själva. Framförallt har dom givit så bra effekt att Paulssons Bil nu helt har lämnat printade medier och enbart annonserar i digitala medier. Har du inte sett filmerna så ser du dom här! 


Paulssons Bil hälsade välkomna till S:t Arild GK

Som sagt, en intensiv avslutning på en intensiv vecka. Nu tar vi nya tag för den minst sagt lika spännande vecka vi har framför oss. Med Micke på jakt efter kontor till vår etablering i Stockholm och en stundande kickoff på torsdag förutom allt det ”vanliga” som händer så kommer det nog att finnas underlag till en intressant blogg även denna vecka.

Be Sociable, Share!