Tillsammans med våra kunder skapar vi digital kommunikation som väcker känslor. Helsingborg 042-400 04 10

Hemsidor

Vilka är era besökare och vad vill ni att de ska göra eller uppleva på er sida? Vilket syfte ska hemsidan fylla för er verksamhet? Enligt oss är detta viktiga frågor man bör ställa sig inför produktionen av en ny hemsida.

Ska den fungera som ett komplement till något annat, agera som en mer lättåtkomlig supportfunktion eller driva försäljning? Oavsett vad syftet är kan vi på Animero ta fram en hemsida som uppfyller era krav och behov. Vi har gedigen erfarenhet inom webbproduktion och webbdesign samt är lyhörda och engagerade för våra kunders behov.

Anpassa hemsidan till mobila plattformar genom responsiv design

När man vet till vem man ska kommunicera, ska man säkerställa på vilket sätt de kommer att besöka hemsidan. Idag är det långt ifrån självklart att detta alltid sker via en dator. Se därför till att alla kan besöka er sida genom att investera i en sajt med responsiv design vilket gör den anpassad även för smartphones och läsplattor.

Håller ni med om att varje hemsida har sina unika förutsättningar är chanserna stora att vi kan skapa något kreativt och effektfullt tillsammans. Vi utgår från våra kontor i Stockholm och Helsingborg men utför uppdrag runt om i hela Sverige.

hem_online

Hemsidor